In 2020 hebben we een special! Meer info?

Check dit of mail info@jodocusjeugdfestival.nl

Een vossenjacht? Wat is dat?

Vossenjacht is een buitenspel dat voor groepen kinderen wordt georganiseerd. Doel van het spel is om binnen een bepaald gebied de "vossen" te vinden en van die vossen een stempel of ander teken te bemachtigen.2020 Vossenjacht

Vossen??

Vossen zijn begeleiders, die zich binnen het thema van de vossenjacht vermomd hebben. Maar ja, hoe weet je of een persoon die je tegenkomt wel echt een vos is, of iemand die niets met het spel te maken heeft, maar er gewoon een beetje "gek" uitziet. Spannend!

En dan?

In groepjes (in dit geval met je vader, moeder, broers, zussen, vrienden) loop je rond door het centrum van Bergschenhoek op zoek naar de vossen! En moet je tegelijkertijd een spannend mysterie oplossen… 

Het Jodocus Jeugdfestival organiseert deze zomer een Corona-proof Vossenjacht, op woensdag 19 augustus. Om de drukte een beetje te spreiden en Corona-proof te blijven hebben we twee tijdslots waar je tussen kunt kiezen om te starten. Zit je in de eerste wave heb je een start tijd tussen 9.30-11.30, kies je voor de tweede zal dat tussen 13.00-15.00 zijn.* Schrijf je in en ontvang alle details per email. 

Speur jij ook mee?

 

*Wij proberen rekening met ieders voorkeur te houden, maar kunnen niet garanderen dat er ruimte is in het door u gekozen tijdslot. Selectie zal op basis van inschrijvingsvolgorde zijn.

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com