In 2020 hebben we een special! Meer info?

Check dit of mail info@jodocusjeugdfestival.nl

Dit jaar kan het Jodocus Jeugdfestival helaas niet in zijn vertrouwde vorm doorgaan. Het Corona-virus, dat de hele wereld overgaat, heeft roet in het eten gegooid. Ook voor jou. Je kon niet naar school, je kon niet sporten… echt niet leuk! Maar inmiddels gaat het gelukkig iets beter. En is het vakantietijd! 

Iedereen mag zachtjes aan weer bij elkaar komen. Heel fijn, dat hadden we niet verwacht! Maar alsnog het Jeugdfestival organiseren… dat lukte helaas niet meer, jammer! 

Maar we hebben natuurlijk niet stilgezeten en goed nagedacht over wat we dan wel voor jou konden organiseren. We hebben een alternatief programma voor je samengesteld, zodat je je zeker niet zal vervelen tijdens de zomervakantie!

De 2020 SPECIAL

  1. Het Jodocus Jeugdfestival Vakantieboek
  2. Het Jodocus Jeugdfestival Escaperoomspel ‘Paniek in de Tent!’
  3. Een fietsspeurtocht door het Lage Bergse Bos
  4. Een Vossenjacht op woensdag 19 augustus 2020 

2020 vakantieboekAllereerst is er het Jodocus Jeugdfestival Vakantieboek, vol vette puzzels, opdrachten, spelletjes & knutsels voor thuis. Het Vakantieboek is te downloaden via de Jeugdfestival-website (jodocusjeugdfestival.nl). Maar… er zijn ook echte Vakantieboeken beschikbaar! Wil jij het Jodocus Jeugdfestival Vakantieboek thuis in de bus ontvangen – met coole goodie bag! – vraag het dan nu aan via de website. Let op! Het aantal beschikbare exemplaren is beperkt. OP = OP!

Verder hebben we voor jou het Jodocus Jeugdfestival Escaperoomspel ‘Paniek in de tent!’ ontwikkeld. ‘Paniek in de tent!’ zit vol codes, raadsels & puzzels, net als een echte escaperoom. Maar dit spel speel je gewoon lekker thuis. Voor iedereen die van escaperooms & puzzelen houdt! Er zijn twee versies: één voor het hele gezin en een Junior Edition, speciaal voor de kleintjes. Je vind alle info op de website. Kom jij eruit??

Ook kun je deze zomer met het Jeugdfestival op fietsspeurtocht! Dit jaar gaan we door het Lage Bergse Bos. Fiets met je vrienden of met je familie, beantwoord alle vragen en maak kans op een mooie prijs! Meer informatie? Check de website! 

Tot slot organiseren we deze zomer een Vossenjacht, op woensdag 19 augustus! In groepjes (in dit geval met je vader, moeder, broers, zussen, vrienden …) loop je door het centrum van Bergschenhoek op zoek naar de vossen. En moet je tegelijkertijd een spannend mysterie oplossen… Ook hier hebben we een bovenbouw- en onderbouwversie en maak je kans op een mooie prijs! Cool toch? Inschrijven kan via de website. Na inschrijving ontvang je meer informatie over tijd en locatie. De Vossenjacht is Corona-proof: alle deelnemers krijgen een eigen tijdslot. 

Veel plezier!!
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com