20, 21 & 22 augustus 2019 in Bergschenhoek
info@jodocusjeugdfestival.nl

HIEPERDEPIEP.... HOERAAA!

Het Jodocus Jeugdfestival bestaat 50 jaar, en dat gaan we vieren! Op 20, 21 en 22 augustus 2019 barst het feest los! Met dit jaar als thema: Alles of niets!

Je kunt je weer inschrijven voor drie dagen vol leuke spelletjes, sport en vriendjes en vriendinnetjes maken! Het inschrijven gaat digitaal met een formulier. De betaling vindt plaats na inschrijving, een klein bedrag voor veel zomers plezier!

Het aantal inschrijvingen hangt volledig af van het aantal vrijwilligers dat zich heeft aangemeld. We kunnen alle hulp goed gebruiken voor verschillende taken! Dus vraag ook aan je papa, mama, broer, zus, buurman, buurvrouw enz. om te komen helpen dit jaar! Vind je het leuk om mee te delen in het plezier van de kinderen? Ben je 16 jaar of ouder? Schrijf je dan in als leiding. Deze inschrijving gaat ook via een digitaal inschrijfformulier. Je hoeft niet alledrie de dagen te kunnen, al met één dag kun je ons helpen een super festival voor de kinderen neer te zetten! Wist je dat je ook een voorkeur voor groep kunt aangeven?

Vergeet Jodocus Jeugdfestival niet te liken op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Tot deze zomer!

jubileumlogo

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com