In 2020 hebben we een special! Meer info?

Check dit of mail info@jodocusjeugdfestival.nl

Lieve kinderen, vrijwilligers & betrokkenen,

Het thema van het Jodocus Jeugdfestival van dit jaar is ‘Het Kan Alle Kanten Op!’. Maar dat het deze kant op zou gaan, had niemand vooraf kunnen bedenken…

Jullie zijn inmiddels allemaal bekend met de uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons samen bevinden vanwege het Coronavirus. Helaas hebben deze omstandigheden ook gevolgen voor het Jodocus Jeugdfestival. Tot vorige week dinsdag hadden wij nog de stille hoop dat het kwartje misschien onze kant op zou vallen en het Jeugdfestival door zou kunnen gaan op de gebruikelijke manier. Inmiddels is duidelijk geworden dat alle evenementen tot 1 september geen doorgang kunnen vinden. Wij vinden het fijn dat er duidelijkheid is en hebben alle begrip voor de maatregelen – gezondheid voor alles. Maar wij vinden het natuurlijk heel jammer dat het Jodocus Jeugdfestival deze zomer niet kan plaatsvinden!

Tenminste... niet op de manier zoals je gewend bent. Wij waren al druk bezig om het Jeugdfestival dit jaar weer tot een succes te maken en wij gaan ook nu niet bij de pakken neerzitten. Het kan tenslotte alle kanten op! In plaats van een normaal Jeugdfestival willen wij allerlei andere activiteiten, acties & spellen bedenken en organiseren. Zo kunnen jullie deze zomer toch nog een superleuke tijd beleven met het Jodocus Jeugdfestival. Wat wij precies gaan doen? Houd daarvoor onze website, Facebook en Instagram in de gaten!

Heb je vragen? Of heb je zelf tips of ideeën om deze zomer iets leuks te organiseren, neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen jullie en jullie families veel gezondheid & veiligheid toe. Samen maken we er alsnog een mooie zomer van!

Groetjes,

Werkgroep Jodocus Jeugdfestival Bergschenhoek

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com