In 2020 hebben we een special! Meer info?

Check dit of mail info@jodocusjeugdfestival.nl

Het festival duurt drie dagen, van dinsdag tot en met donderdag. Gedurende die drie dagen trek je op met kinderen van één groep. Je mag zelf kiezen welke leeftijdsgroep je wilt, ze zijn er vanaf 4 tot en met 12 jaar. Meestal zitten er in een leeftijdsgroep ongeveer 30 kinderen. De leiding van deze groepen bestaat uit mensen van 17 jaar en ouder. Sommige mensen doen al jaren mee en andere voor de eerste keer, als die met elkaar een groepje leiding vormen komt er ieder jaar weer iets leuks uit.

De werkgroep zorgt voor de algemene voorbereiding van het jeugdfestival, zoals publiciteit, financiën, werven van leiding en een deel van het programma organiseren. Zo zijn er bijvoorbeeld al een sportochtend en een speurochtend. Een ander deel van het programma kan je voorbereiden met jouw leidinggroep. Een van de vaste onderdelen is altijd een "uitje". Enkele voorbeelden:

  • Brandweer (altijd een groot (water)spectakel voor de oudere groepen)
  • Bloemist Kerver (jongste groepen mogen daar onder enthousiaste begeleiding bloemstukken maken)

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer te verzinnen. Weet je nog iets leuks laat het dan gerust even weten.

Afgezien van het programma is het gewoon erg leuk om met een groep enthousiaste kinderen en een een groep prettig gestoorde leiding op te trekken. En mocht je het dus leuk vinden om zelf enkele programma onderdelen te verzinnen dan heb je die vrijheid!

Al tientallen jaren gaat het op deze manier, ook vorig jaar was het weer een groot succes. En dit jaar natuurlijk weer!!

Als je nog vragen hebt of als je je meteen op wilt geven als leid(st) er, neem dan gerust contact op met de werkgroep.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com