In 2020 hebben we een special! Meer info?

Check dit of mail info@jodocusjeugdfestival.nl

Voorwaarden Jodocus Jeugdfestival Bergschenhoek

We hebben een paar kleine afspraken die we volgen, bij inschrijving wordt bekendheid hiermee bevestigd.

 1. Stichting Jodocus Jeugdfestival (hierna te noemen SJJF) is geregistreerd in de Kamer van Koophandel onder het nummer 23480637.
 2. SJJF heeft tot doel om kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar een leuke zomer activiteit (het Festival)te bieden in Bergschenhoek. Daarbij is de entree laagdrempelig, financien zouden geen belemmering moeten vormen tot deelname.
 3. SJJF wordt georganiseerd door vrijwilligers die hiervoor geen speciale opleiding hebben gevolgd maar alle redelijke zorg betrachten om het festival veilig te laten verlopen. De deelname, of het laten deelnemen van kinderen, is voor de ouders voor eigen risico.
 4. De deelnemende vrijwilligers van de organisatie worden gedekt onder de vrijwilligersverzekering van de gemeente Lansingerland.
 5. SJJF deelname geschied door middel van voorinschrijving via de website door de ouders van het kind of kinderen. De inschrijving is pas bevestigd bij ontvangst van de inschrijfgelden. Het betreft een vast bedrag voor de dagen en wordt niet verrekend naar aanwezigheid of anderzins.
 6. Indien een deelnemer zich door haar ouders weer laat uitschrijven dan kan dat tot een (1) maand voor aanvang van het festival kosteloos. In de maand voor het festival blijft het bedrag verschuldigd oa. omdat er gerekend is op de deelname en kosten gemaakt zijn.
 7. De ouders hebben bij inschrijving besvestigd dat de gegevens correct zijn. Op basis van leeftijd worden de groepen ingedeeld. SJJF houdt zich het recht voor de groep indeling aan te passen.
 8. SJJF is afhankelijk van vrijwillige leiding. Indien er niet voldoende capabele leiding zich heeft aangemeld kan er worden besloten om kinderen te weigeren van deelname. Dit gebeurt tot maximaal 5 dagen voor het festival.
 9. Indien er gefietst wordt en er een pech geval is zal de fiets op de plaats worden achtergelaten om voor de ouders daar de fiets op te halen.
 10. We maken foto's van de activiteiten, met de inschrijving bevestigen de ouders dat foto materiaal van hun kinderen op internet mag verschijnen, tenzij er specifiek bezwaar wordt gemaakt. SJJF zal altijd proberen foto's op gepaste wijze te plaatsen.
 11. Bij annulering van het festival door onvoorziene omstandigheden kan er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.
 12. Gevonden voorwerpen worden tot maximaal 1 maand na het festival bewaard.
 13. Kinderen kunnen vanaf 09:45 worden gebracht op de dag van het festival, en tot 16:15 worden opgehaald. 

We hopen ieder jaar weer op een leuk en gezellig festival, zoals alle jaren ervoor!

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com