Jodocus Jeugdfestival 2020 - Speciale Editie!

Jodocus Jeugdfestival 2020 Special!

Hallo Bezoeker,

De vakantie is begonnen! Als Jodocus Jeugdfestival laten we natuurlijk geen zomer voorbij gaan! Ook dit jaar hebben we leuke activiteten gepland - wel een beetje aangepast en allemaal coronaproof. Doe je mee?

Wat gaan we doen?

Het Jeugdfestival kan dit jaar helaas niet in de vertrouwde vorm plaatsvinden. Maar... we hebben niet stilgezeten en we hebben een alternatief programma voor je bedacht. Dan zul je je zeker niet vervelen tijdens de vakantie! 

De Jodocus Jeugdfestival 2020 SPECIAL:

Veel kan je downloaden met de bovenstaande links naar de website, maar je kan ook wat thuis ontvangen als je op tijd bent!

Vakantieboek

Allereerst is er het Jodocus Jeugdfestival Vakantieboek, vol vette puzzels, opdrachten, spelletjes & knutsels voor thuis. Het Vakantieboek is te downloaden via de Jeugdfestival-website (jodocusjeugdfestival.nl). Maar… er zijn ook echte Vakantieboeken beschikbaar! Wil jij het Jodocus Jeugdfestival Vakantieboek thuis in de bus ontvangen – met coole goodie bag! – vraag het dan nu aan via de website. Let op! Het aantal beschikbare exemplaren is beperkt. OP = OP!

Escaperoom " Paniek in de tent!" 

Verder hebben we voor jou het Jodocus Jeugdfestival Escaperoomspel ‘Paniek in de tent!’ ontwikkeld. ‘Paniek in de tent!’ zit vol codes, raadsels & puzzels, net als een echte escaperoom. Maar dit spel speel je gewoon lekker thuis. Voor iedereen die van escaperooms & puzzelen houdt! Er zijn twee versies: één voor het hele gezin en een Junior Edition, speciaal voor de kleintjes. Je vind alle info op de website. Kom jij eruit??

Fietsspeurtocht

Ook kun je deze zomer met het Jeugdfestival op fietsspeurtocht! Dit jaar gaan we door het Lage Bergse Bos. Fiets met je vrienden of met je familie, beantwoord alle vragen en maak kans op een mooie prijs! Meer informatie? Check de website! 

Vossenjacht

Tot slot organiseren we deze zomer een Vossenjacht, op woensdag 19 augustus! In groepjes (in dit geval met je vader, moeder, broers, zussen, vrienden …) loop je door het centrum van Bergschenhoek op zoek naar de vossen. En moet je tegelijkertijd een spannend mysterie oplossen… Ook hier hebben we een bovenbouw- en onderbouwversie en maak je kans op een mooie prijs! Cool toch? Schrijf je in op de site!

Inschrijven

Inschrijven kan via de website. Na inschrijving ontvang je meer informatie over tijd en locatie. De Vossenjacht is Corona-proof: alle deelnemers krijgen een eigen tijdslot.

De overige activiteiten kan je gewoon van de site downloaden en als je snel bent krijg je dus het vakantieboek in de bus! We doen ons best om het allemaal snel rond te brengen.

Wij (Gabriella, Britt, Christian, Arjan, Silvia, Germaine, Jolanda, Barbera, Monique en Edwin) wensen je een fijne vakantie!Lees meer
www.jodocusjeugdfestival.nl | Contact
Powered by AcyMailing